Melker of Sweden på Allt för sjön Tukholmassa 7-15 maaliskuuta

Melker of Sweden på Allt för sjön i Stockholm den 7-15 mars
Välkomna till Melker of Sweden Under Allt för Sjön i Stockholm den 7-15 mars på Stockholmsmässan - Monter K03:02.
 
Här visar vi upp årets nyheter och innovaatioer och erbjuder alla som är n yfikna på paddling att känna, klämma och testa alla våra modeler.
 
Med våra högst kompetenta medarbetare hjälper vi nyfikna nybörjare och mer erfarna paddlare att navigera rätt. Du har också möjlighet att prova hur den känns i vatten i vår nya kajakpool!
 
T a också chansen att köpa din alldeles egna Melker till kampanjpris under mässan - vi premiärvisar både de allra senaste 2020 modelerna och har ett begränsat antal kajaker från 2019 kvar till specialpriser!
 
 
Sugen på att veta mer om hur Melker förändrar branschen med robotbaserad additiv tillverkning (storskalig 3D-printing), biobaserade materiaali tai ett cirkulärt ekosystem?
 
Tillsammans med våra partners ABB, UPM, Bcomp, The Wood Region, RISE ja Löfbergs visar vi live hur vi "skriver ut" våra produkter med bla sågspån, återvunna kaffesäckar och lin.
 
Vill du fördjupa dig ytterligare så är Melker också en del av båtmässans föreläsningsprogram - där vi ger vår syn på kajakpaddlande och en mer teknisk framtidsspaning om framtidens båtbyggande.
 


Vi ses i Tukholmassa 7. -15. maaliskuuta!

ABB robotti

Older post Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published