Melker flyttar Pampas Marinaan!

Melker flyttar till Pampas Marina!
Nu flyttar vi in ​​vår helt nyöppnade och upplevelseorienterade Brand Store i Pampas Marina.
I vår gemensamma och välsorterade Brand Store finns alla årets nyheter ja innovatiivinen från Melker of Sweden och Tahe Outdoors.
Här erbjuder vi alla som är nyfikna på paddling att känna, klämma och testa alla våra modeler – tom på vattnet.
Lugnt vatten och anpassad brygga finns precis utanför dörren - allt för att skapa trygga och säkra förutsättningar för att komma igång med paddling på allra bästa sätt.
Passa också på att ta en sväng i vår Outlet @ Pampas – här finns ett större antal tidigare uthyrda kajaker och paddelbrädor, förra årets modeler, ”limited editions” och tillbehör som vi säft priigser.
Varmt välkomna till oss Melker & Tahe Brand Store / Paddla i Pampas - Stockholms utgångspunkt för paddelupplevelser - här finns allt du behöver för att utforska och uppleva paddling på bästa sätt.
Personer som testar kajak från brygga
Uthyrning & upplevelser @ Pampas - www.paddlaipampas.se
 
Med utgångspunkt från Pampas Marina erbjuder vi de allra bästa förutsättningarna för central stadspaddling i nordens Venedig. Att på egen hand - under trygga och säkra förutsättningar - få möjlighet att upptäcka och uppleva Stockholm från vattnet är en magisk upplevelse.
Hos oss på PiP får ni instruktioner och hjälp av engagerad och professionalell personal, paddla moderna premiumkajaker/SUP från Melker & Tahe samt förslag och tips på lämpliga rutter för att få det mesta ut av paddlingsturen - so el mler asiantuntija.
Förutom uthyrning erbjuder vi också guidade turer, kurser, event mm.
Håll också utkik i vår aktivitetskalender då vi varje vecka arrangerar olika aktiviteter i Pampas. Tillsammans med vårt stora nätverk av partners, branschkollegor och personligheter skapar vi grymma förutsättningar för härligt brygghäng och aktiviteter i direkt anslutning till vår Brand Store.

Older post Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published