LEK MER och Eden tar över Rålis Kajak - bygger tillsammans Stockholms nya oas för att fly vardagen en stund.

LEK MER och Eden tar över Rålis Kajak - bygger tillsammans Stockholms nya oas för att fly vardagen en stund.

LEK MER, Melker of Swedens center för paddling och upplevelser på vattnet och Eden, Stockholms nya oas på Smedsudden @ Kungsholmen, tar över Rålis Kajak.

 

Rålis Kajak etablerades redan 2007 och har sedan dess varit ett centrum för vattentörstande och paddelsugna Stockholmare och turister.
 

LEK MER och Eden (www.lekmer.nu/eden) tar över Rålis Kajaks befintliga verksamhet och kommer att utveckla Smedsudden på Kungsholmen till Stockholms nya oas för upplevelser och aktiviteter o(ch fyller halvön med allt som behövs för att fly vardagen en stund.

 

Med deras gemensamma helhetserbjudande erbjuds Stockholmare och turister både restaurangupplevelse med förstklassigt kök med inspiration från Medelhavet och råvaror från lokala gårdar och central stadspaddling i nordens Venedig med kunniga instruktörer och utrustning av absolut högsta kvalitet.

 

- Med LEK MER @ Eden erbjuder vi Stockholms absolut främsta utgångspunkt för paddelupplevelser - här finns allt du behöver för att utforska och uppleva paddling på bästa sätt.
Tillsammans med Eden erbjuder vi ett större utbud av sociala paddlingar för privatpersoner, större grupper och företag där vi toppar paddelturen med grymt kök, utomhusbar, härligt häng och kulturliv i Stockholms nya oas, säger Emil Gyllenberg, ansvarig för LEK MERs etablering.
 
Utöver vattenaktiviteter och restaurang erbjuds en stor utomhusbar, festvåning, musikfestivaler och andra typer av kulturevenemang - allt inbäddat i en bohemisk, prunkande och vattennära miljö. En plats att stanna till på, njuta och inspireras av.
 
– Vi tror att Stockholm vill ha en naturnära plats som både uppmuntrar till friskvård och dekadens med djupa friska andetag i en härlig miljö, säger Jakob Grandin, ansvarig för Eden.
-

 

Kontakt:
Emil Gyllenberg, LEK MER & Melker of Sweden
0706 - 26 75 55 / emil@melkerofsweden.se
 
Jacob Grandin, Eden & Gather Festival
0735 - 10 12 99 / jakob@gatherfestival.com

 

Bilder:

https://www.dropbox.com/sh/fxqehdip9gvgeri/AABIUirk045uRqXeEMaB_b94a

 

Videos:

https://youtube.com/shorts/cbNnUqAZlr8


Older post Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published