Upplev stadsnära melonta LEK MER - Melker of Sweden expanderar med tre nya platser Tukholmassa

Upplev stadsnära paddling med LEK MER - Melker of Sweden expanderar med tre nya platser i Stockholm

Melker of Swedens lanserar LEK MER ( www.lekmer.nu ), tre moderna paddelcenter i direkt anslutning till vattnet i centrala Stockholm med målsättningen att skapa naturliga och upplevelseorienterade mötesplatser för en aktiv och medveten livss.

Melker of Sweden ( www.melkerofsweden.se ) har sedan starten 2015 haft det högt uppsatta målet att helt och hållet förändra industrin inom vattensport och har sedan dess hyllats ja prisats av branschen.

Genom att ständigt pressa gränserna för hållbarhet, hantverk, design ja innovaatio har Melker of Sweden blivit det mest erkända företaget inom vattensport i Sverige. Företaget har hedrats av den internationella industrin och branschkollegor och har även fått flera priser för sina vackra och hållbara produkter framtagna för en aktiv och medveten livsstil.

Nu fortsätter deras framgångssaga då Melker of Sweden kraftigt expanderar och erbjuder stadsnära paddling i Stockholm med paddelcenter på tre olika platser; Pampas Marina, Skanstull ja Stadshuset.

Melker of Swedens alla center för paddling och upplevelser på vattnet samlas under varumärket LEK MER där alla paddelcenter ligger i direkt anslutning till vattnet i centrala Stockholm med mysiga miljöer, kunnig personal och bemötande i världsklass som ledord.

Målet är att skapa naturliga och upplevelseorienterade mötesplatser för en aktiv och medveten livsstil i urban stadsmiljö.

”Med LEK MER erbjuder vi Stockholms absolut främsta utgångspunkter för paddelupplevelser - här finns allt du behöver för att utforska och uppleva paddling på bästa sätt. Lugnt vatten och anpassad iläggning för kajak och paddelbrädor finns precis utanför dörren - allt för att skapa trygga och säkra förutsättningar för att komma igång med paddling på allra bästa sällenberg” et säger Emiligenberg”

LEK MERs paddelcenter i Skanstull och vid Stadshuset etableras tillsammans med Glad Stad, Sveriges ledandde placemaking-företag med fokus på Stockholmsområdet.

Glad Stad har mycket lång erfarenhet av att framgångsrikt skapa ett aktivt och inkluderande stadsliv genom aktiveringar - för att skapa liv, utveckling och en gladare stad.

Tillsammmans med Glad Stad erbjuds en helhetsupplevelse med paddling, käk, dryck och härligt häng - i direkt anslutning till paddelcentren.

I Pampas marina, där Melker haft sitt huvudkontor sedan början av 2020, samsas också Melker Brand Store med paddelcentret.

Hos Melker Brand Store finns möjlighet att känna och klämma på årets alla nyheter och innovációer från Melker of Sweden samt ett noga utvalt sortiment av tillbehör, allt för att möjliggöra den allra bästa upplevelsen på vattnet.

Uthyrning av kajaker, paddelbrädor, avancerad utrustning för paddling och frluftsliv

 

Med utgångspunkt från LEK MERs paddelcenter erbjuds de allra bästa förutsättningarna för central stadspaddling i nordens Venedig.

”Att på egen hand - under trygga och säkra förutsättningar - få möjlighet att upptäcka och uppleva Stockholm från vattnet är en magisk upplevelse” säger My Kolskog som är ansvarig för LEK MERs uthyrnings everokschhetuplevel.

”Hos oss får ni tydliga instruktioner och hjälp av vår engagerade och professionella personal, paddla de allra främsta premiumkajakerna och paddelbrädorna, samt förslag och tips på lämpliga rutter för att få pad elg expert”

LEK MER utökar också möjligheten till att hyra mer avancerad utrustning för paddling och friluftsliv där bland annat professionella torrdräkter, tält, sovsäckar och liggunderlag erbjuds som tillval hygen för änu köperstruninge för de som.

”Torrdräkter, tält, sovsäckar och liggunderlag av högsta kvalitet kostar en hel del i inköp och de allra flesta av oss använder dessa saker ganska sällan. Därför vill vi kunna erbjuda våra kunder en möjlighet att använda det allra bästa som finns på marknaden till ett mer överkomligt pris genom vår uthyrningsverksamhet” säger My Kolskog.

Kurser, guidade turer och företagsevent med LEK MER

Hos LEK MER finns ett stort antal kurser, från grundkurser för nybörjare som vill utforska paddling på ett säkert sätt till avancerade utvecklingskurser för de mer erfarna paddlarna.

”Är du mer sugen på upplevelsen och det sociala så rekommenderar vi att du följer med på någon av våra ledarledda turer” sanoi Emil Gyllenberg.

Hos LEK MER är alla välkomna och målet är att du ska njuta av upplevelsen på vattnet samtidigt som deras erfarna guider berättar mer om vad du ser från kajaken.

”Vi erbjuder allt från historiska paddlingar till mer sociala paddlingar för både privatpersoner, större grupper och företag. Vår kajak-AW är en väldigt populär aktivitet där vi avrundar paddelturen med härligt brygghäng på vår solbrygga” säger Emil Gyllenberg.

Med LEK MERs stora utbud av professionella torrdräkter, tält, sovsäckar och liggunderlag kan alla också pröva på en lite länge upplevelse, med övernattning i tält, utematlagning och eldmys - helt på gruppo elfarda guide.

”Det finns en uppsjö av egna öar med grymt mysiga platser för matlagning och övernattning på lagom avstånd, även för de mindre erfarna. Det är otroligt kul att kunna möjliggöra dessa upplevelser med utgångspunkt från LEK MERs paddelcenter ” avslutar Emil Gyllenberg.

Melker Brand Store on premium-tuotteita ja klippiä Pampas-venesatamassa

I LEK MERs paddelcenter i Pampas marina, där Melker haft sitt huvudkontor sedan början av 2020, samsas också Melker Brand Store med paddelcentret.

Hos Melker Brand Store finns möjlighet att känna och klämma på årets alla nyheter och innovációer från Melker of Sweden samt ett noga utvalt sortiment av tillbehör, allt för att möjliggöra den allra bästa upplevelsen på vattnet.

Vägledning i kajakdjungeln, provpaddling och allt annat som behövs för att utforska och uppleva paddling på bästa sätt erbjuds året runt i Melker Brand Store.

”Passa också på att ta en sväng i vår Outlet! Här finns alltid ett större antal tidigare uthyrda kajaker och paddelbrädor, förra årets modeler och en del 'limited editions' från vår forskning och utveckling som vi säljer ut till kraftigt rabatter uthyrda kajaker och paddelbrädor Brand Store i Pampas marina” sanoi Pelle Stafshede, Ruotsin Melkerin VD.


Older post Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published