Paddla för Musikhjälpen 2021

Paddla för Musikhjälpen 2021

Sedan 2015 har Melker of Sweden genomialoite Paddla för Musikhjälpen samlat in pengar till förmån för Sveriges Radios, SVTs och Radiohjälpens välgörenhetsprojekt Musikhjälpen.

Tidigare har kezdeményezést bla paddlat hela vägen från Stockholm till glasburen och längs vägen serverat mat på de städers torg de passerat på vägen.

2021 håller de till hos Paddla i Pampas @ Pampas marina i Stockholm och årets utmaning är att hålla (minst) två kajaker i rörelse runt Kungsholmen, dygnet runt under de 144 timmar som programledarna sänder!

Till detta uppmanas allmänheten att hjälpa till och hålla kajakerna i rörelse - och paddelturen kan redan nu bokas på paddlaformusikhjalpen.se

Ett paddelvarv runt Kungsholmen tar cirka två timmar och kostar 100kr och för 300kr får paddlaren även mat och plats i den värmande bastun. Kaikki utrustning för vinterpaddling ingår givetvis, från torrdräkter och kajaker till kunniga instruktörer och guider. Pengarna som samlas in går oavkortat till Musikhjälpen och årets tema - för en värld utan barnarbete!

Med Paddla i Pampas som bas arrangeras dessutom monipuolinen tapahtuma, dygnet runt alle Hela Musikhjälpenveckan. Hos Paddla i Pampas går det också att köpa mat och dryck för frusna paddlare eller förbipasserande. Allt till förmån för Musikhjälpen!

Initiativet startar med en gemensam Luciapaddling under kvällen den 13 December och på lördag den 18 December arrangeras det även en prova på paddling för dem som aldrig testat vinterpaddling tidigare.

Paddla för Musikhjälpen

SNABB FAKTA

Var: Paddla i Pampas @ Pampas marina, Solna

Sig dit: T-banestation Västra skogen

När: 13.12.-19.12

Lisätietoja ja boka din paddeltid: paddlaformusikhjalpen.se

Facebook: Paddla för Musikhjälpen

Instagram: @paddlaformusikhjalpen

Insamlingsbössa: bossan.musikhjalpen.se/paddla-foer-musikhjaelpen

Yhteyshenkilö (ytterligare-tiedot, pressbilder mm): Pelle Stafshede, pelle@melkerofsweden.se , 0733 16 95 35

Paddla för Musikhjälpen


Older post Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published