Nu lanseras Melkerin jäsen Karlstadissa - alkaa 22.5.2021.

Nu lanseras Melker Member i Karlstad - med start 22e maj 2021.
Melker Member är en ny och unik aktivitetsplattform med ett brett utbud av bokningsbara pass inom upplevelsebaserat och aktivt uteliv - under alla årstider.
Samtidigt är aktivitetsplattformen ett bra träningsforum för grundhälsa - som ett gym, men ändå inte - det är mycket mer än så!
Medlemmarna bestämmer själva om Melker Member är grunden för all sin träning eller mer upplevelsebaserade aktiviteter i gemenskap med likasinnade.
Med årsmedlemskapet får Melker Members 200 exklusiva medlemmar tillgång till mer än 250 pass med över 6000 platser inom följande grenar;
- Kajakkimelonta
- MTB/sora
- Jooga
- Vandring & tältnätter
- Löpning
- Styrka
- Vinteraktiviteetteja
 
Gemenskap och härligt häng med likasinnade genomsyrar hela verksamheten och därför erbjuds en rad ytterligare aktiviteter, heldagsturer, flerdags övernattningsturer och stämningshöjare - som en del av, årsmed
SUP & kajak-afterwork, träning med gästinstruktörer, vin- och kaffeprovning, Tentipi och lägereld, västkustcamp, vandring i Jotenheimen, MTB i Säfsen, solnedgångspaddling is mästinstruktörer, grymt käk från portabel pizzaugensi och mycket mer.
I årsmedlemskapet får medlemmarna tillgång till alla pass, aktiviteter, heldagsturer och flerdags övernattningsturer - i alla grenar!
Medlemmar kan ha två aktiva bokningar i taget, ungefär som ett traditionellt gym (aktiva bokningar exkluderar en- och flerdagsturer).
En del av unikiteten är att medlemmarna erbjuds en stor variation av uteaktiviter under alla årstider, där alla aktiviteterna följer ledorden gemenskap, upplevelser och träning.
Hinta för årsmedlemskap: 3900kr (alkaa 22.5.2021).

Lisätietoja ja bilder contacta:

Henrik Wallin, Ansvarig Melkerin jäsen, Ruotsin Melker
0709-43 59 61 / henrik@melkerofsweden.se

Pelle Stafshede, VD ja luova kokki, Melker of Sweden

0733-16 95 35 / pelle@melkerofsweden.se

Ruotsin Melker

Melker of Sweden grundades 2015 på Hammarö i Värmland och är en tillverkare av hållbara och innovativa produkter för vattensport som kajaker, paddelbrädor och tillbehör.

Genom att ständigt pressa gränserna för hållbarhet, hantverk, design ja innovaatio har Melker of Sweden blivit det mest erkända företaget inom vattensport i Sverige. Företaget har hedrats av den internationella vattensportsindustrin och branschkollegor, samt har mottagit flera priser såsom German Design Award ja Svensk Form, för sina tidlöst vackra och hållbara produkter framtagna medstilten förve aktiv.

www.melkerofsweden.se

Melkerin jäsen


Older post Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published