...Tar äventyren slut samtidigt som sommaren?

...Tar äventyren slut samtidigt som sommaren?
Idag klev vi in i november månad, varma sommarnätter är redan långt borta och på vissa platser i Sverige har den första snön fallit. Men jag har ett outtröttlig längtan efter äventyr med hjälp av naturen... 
Trots att jag ännu känner mig som en nybörjare inom kajakpaddling är jag samtidigt erfaren livsutmanare och det är just därför som jag gjort min livsstil till mitt företag.   
När en äventyrstanke väl börjat forma sig i mitt huvud vet jag att det bara är att följa med i farten och nu är det verkligen dags att göra verklighet av min dröm om en kajakpaddling ut till en oupptäckt ö och sova i hängmatta där över natten. 
Det jag har med mig i erfarenhetsbagaget är soloturer ut till öar på min SUP under sommarsäsongen, men med en kajak kommer det bli ännu lättare att transportera min packning, de förberedande momenten med att blåsa upp och spänna fast packningen på brädan kommer bytas mot kajaktransport på biltaket och utmaningen med lite starkare vindar blir inte heller samma problematik. 
Med en stor respekt för vattnet vill jag inte riskera att utsätta mig själv för fara, så min första del i planeringen för att kunna verkliggöra detta äventyr är att läsa på om säker paddling och jobba fram en plan B om någonting skulle hända mig, vilka kläder som passar bäst för säsongen då jag inte äger någon torrdräkt och hur jag gör mig som mest synlig ute på vattnet. 
Förberedelserna är en stor del av längtan inför vad som komma skall - så om vädret är med mig väntar äventyret precis runt hörnet... 
Om du är nyfiken på att veta mer om mitt jobb som Livsstilsetreprenör finns jag på Instagram under namnet marijaaurell dagligen.
  
/Marija Aurell #vågavarapuls

Older post Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published