"Tag med en flottör också!"

"Tag med en flottör också!"

Jag kommer från cykelvärlden och vet precis vad jag vill packa med mig när jag ska ut på mina soloäventyr så dom blir som mest lyckade för mig. Jag känner också att jag har koll på vilka cykelprylar jag behöver, vad de heter och hur de ska användas på bästa sätt.

När jag klev in i kajakvärlden började jag helt på noll kring kunskapen på bra-att-ha-produkter, så när jag fick rådet: "tag med en flottör också!" till mina kajakturer blev det ett klockrent tillfälle för mig att ta reda på vad det var och hur den ska användas. Och vilket fantastiskt bra redskap det verkar vara !!

Det är precis såhär jag, som kajaknybörjare, vill lära mig! Att kastas in i sammanhanget ensam och att det är mitt ansvar att ta reda på och lösa de situationer som uppstår så att jag kan genomföra mina äventyr på mitt sätt. Än så länge har jag inte använt flottören, men jag ser verkligen fram emot att lära mig tekniken 😍💦🩵!

/Marija Aurell #vågavarapuls


Older post Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published