En kajak som väcker uppmärksamhet

En kajak som väcker uppmärksamhet

Jag kommer från cykelsporten och där är utseendet viktigt. Cykeln ska vara snygg, kläderna snyggt matchade, benen rakade med mera. Cyklingen är nog mer noga med stil och etikett än golfsporten till och med. Jag har väl alltid gått lite emot den strömmen när det handlar om min egen "appearance". Uteliggarlooken är kanske det som passar mest in på min stil.

Men skönhet och stil är faktiskt viktigt ändå. Därför tycker jag så mycket om Melkers Rödlöga. Det är en kajak som skulle kunna hänga på väggen hemma när jag inte använder den. Jag älskar de infällda partierna av linfiber eller bambu på skrovets ovansida.

Det är kul då att när jag själv ute på sjön beundrar en av Siljans kyrkbåtar som ror förbi med ett bröllopspar och deras gäster i finaste skrud så kommenterar rorsmannen min kajak. Slå på ljudet i videon:


Älterer Post Neuerer Post


2 Kommentare
  • Där snackar vi stil och etikett 🤟

    Simon am
  • Underbart!

    Helena am

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen