Prova-på-Melker @ Stockenträffen 2023

Prova-på-Melker @ Stockenträffen 2023

Under årets upplaga (25-års jubileum) av Stockenträffen har du möjlighet att provpaddla Melkers olika modeller, med start fredag lunch och under hela helgen 🥳

Förutom att ha med våra kajaker och experter på plats, premiärvisar vi filmen "Fri Horisont - med kajak genom Stockholms skärgård" på lördag kväll 20.00 (bakom restaurangen).

I den senaste filmen från Svenska Äventyr "Fri Horisont - med kajak genom Stockholms skärgård" paddlar de kajak från Arholma till Landsort genom ytterskärgården tillsammans med äventyrarna Linda Åkerberg och Emil Gyllenberg.

Svenska Äventyr är en serie filmer med storslagen vildmarkskänsla och spännande utmaningar. En hyllning till den svenska naturen och de fantastiska äventyr vårt land har att erbjuda den som vågar ge sig ut.

---
Om Stockenträffen 2023
---

Kajakträff för kajakpaddlare!

Träffen är gratis och Tjörns kajakklubb ordnar gruppaddling på lördagen för de som vill delta.

Programmet består som vanligt av bildvisning, utställare med kajakprylar, köp & sälj av begagnade friluftsprylar, gemensamt häng på kvällarna och självklart paddling.

Givetvis är det fritt fram för valfria aktiviteter, badövningar, skumbad, långpaddling, kortpaddling, kajakkurs, kaffedrickande, prylsnack, kajaktestande osv. Allt är möjligt, runt hörnet har vi ett av Sveriges finaste skärgårdsområden.

Hela programmet finns här; https://tjornkajak.se/stockentraffen-2023

Stockenträffens Facebook-grupp; https://www.facebook.com/groups/815151903302148

 

Ken Whiting and Melker Ulvön


Older post Newer post


1 comment
  • Hej
    Måste börja med att skriva vilka fina kajaker ni ha skapat.
    Var på Stockenträffen och testade er Rödlöga och den var helt magisk.
    Under paddlingen blev jag varm och tog av mig jackan. La den då i en packlucka men dessvärre glömde jag den kvar där. Skulle nu om det går vilja komma i kontakt med den man som stod i tältet för utlåning så jag förhoppningsvis kan få den tillbaka.
    Kan ni hjälpa mig med det tro.

    Tack på förhand
    Hälsningar
    Helen Nömme

    Helen on

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published