Hyr kajak & SUP hos LEK MER - tre moderna paddelcenter i direkt anslutning till vattnet i centrala Stockholm

Hyr kajak & SUP hos LEK MER - tre moderna paddelcenter i direkt anslutning till vattnet i centrala Stockholm
Hyr kajak & SUP hos oss på LEK MER - vi har tre moderna paddelcenter i direkt anslutning till vattnet i centrala Stockholm med mysiga miljöer, kunnig personal, utrustning av högsta kvalitet och bemötande i världsklass som ledord.
 
Med oss kan ni också toppa paddelturen med gött häng, iskall öl och burgare på kajkanten tillsammans med Klara Sjökrog eller varför inte stanna hela kvällen (å natten) @ Eden med  grymt kök, utomhusbar, härligt umgänge och kulturliv i Stockholms nya oas - allt inbäddat i en bohemisk, prunkande och vattennära miljö.
Våra mötesplatser för en aktiv och medveten livsstil i vattennära stadsmiljö hittar ni här;
- - -
Hos LEK MER får ni tydliga instruktioner och hjälp av vår engagerade och professionella personal, paddla moderna premiumkajaker och paddelbrädor samt förslag och tips på lämpliga rutter för att få det mesta ut av paddlingsturen - som nybörjare eller expert.
Hos LEK MER finns också möjlighet att hyra mer avancerad utrustning för paddling och friluftsliv där bland annat professionella torrdräkter, tält, sovsäckar och liggunderlag erbjuds som tillval för de som hellre hyr än köper egen utrustning.
 
- - -
 
Kurser, guidade turer och event med LEK MER
 
Hos https://www.lekmer.nu finns ett stort antal kurser, både grundkurser för nybörjare och mer avancerade för de erfarna paddlarna.
 
Är du mer sugen på upplevelsen och det sociala så rekommenderar vi att du följer med på någon av våra ledarledda turer, där fokus är att njuta av upplevelsen på vattnet samtidigt som våra erfarna guider berättar mer om vad du ser från kajaken.
  
Med LEK MERs stora utbud av professionella torrdräkter, tält, sovsäckar och liggunderlag kan alla också pröva på en lite länge upplevelse, med övernattning i tält, utematlagning och eldmys - helt på egen hand eller i grupp med erfaren guide och ledare.
Vi erbjuder också sociala - eller helt exklusiva - paddlingar för privatpersoner, större/mindre grupper och företag - helt anpassat efter era önskemål.

Older post Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published